Weekend-menu
Weekendmenu er en lækker færdig middag til én person. Med weekendmenuen følger alt tilbehør og den er klar til at varme. Weekendmenuen bør bestilles senest torsdag – så undgår du nemlig, at den er udsolgt.
Weekendmenuerne og desserterne er altid hjemmelavede af vores to dygtige kokke Anne-Marie og Lars - her er INGEN springen over, hvor gærdet er lavest.
Nedenfor har du et overblik over de kommende weekendmenuer og desserter.
Bestil på tlf. 98 44 37 33 senest torsdag.
Menuen afhentes fredag efter kl. 12.00 eller lørdag.
Weekendmenuen koster kr. 125,- pr. person.
Det er muligt at tilkøbe en hjemmelavet dessert, der koster kr. 35,- pr. person.

UGE 14:
Urtepaneret kalveschnitzel med whiskeysauce, pomme croquette og forårsgrønt.
Tilkøb af dessert: Roulade med rabarber og hvid chokoladecreme.
UGE 15:
Rodfrugtbraiseret lammeskank med knuste kartofler og syltede kantareller.
Tilkøb af dessert: Rabarber-trifli med hjemmelavet knas og flødeskum.
UGE 16:
Ingen weekendmenu da lukket Langfredag.
UGE 17:
Tatarkit! Friskhakket oksekød med hjemmelavet tatardressing, hvor der er smæk på krydderier og friske urter - hertil sprøde maltchips.
Tilkøb af dessert: Bagt cheesecake med hindbærsovs.