Weekend-menu
Weekendmenu er en lækker færdig middag til én person. Med weekendmenuen følger alt tilbehør og den er klar til at varme. Weekendmenuen bør bestilles senest torsdag – så undgår du nemlig, at den er udsolgt.
Weekendmenuerne og desserterne er altid hjemmelavede af vores to dygtige kokke Anne-Marie og Lars - her er INGEN springen over, hvor gærdet er lavest.
Nedenfor har du et overblik over de kommende weekendmenuer og desserter.
Bestil på tlf. 98 44 37 33 senest torsdag.
Menuen afhentes fredag efter kl. 12.00 eller lørdag.
Weekendmenuen koster kr. 125,- pr. person.
Det er muligt at tilkøbe en hjemmelavet dessert, der koster kr. 35,- pr. person.

UGE 11:
Kalv stegt som vildt - hertil stegte kartofler, waldorfsalat, flødesaucce og rosenkål.
Tilkøb af dessert: Citronfromage.
UGE 12:
Oksespidsbryst med peberrodsrisotto.
Tilkøb af dessert: Gulerodskage med saltkaramel-creme.
UGE 13:
Shortribs med knust sort peber, forårsgrønt og kartoffelsalat med ramsløg.
Tilkøb af dessert: Karamelliseret æblekage med vaniljecreme.
UGE 14:
Urtepaneret kalveschnitzel med whiskeysauce, pomme croquette og forårsgrønt.
Tilkøb af dessert: Roulade med rabarber og hvid chokoladecreme.